MLC moto - making technology simple
 prijava |  registracija
korisničko ime:
lozinka:

Interlift 2019

Posjetite nas na sajmu Interlift 2019 u Augsburgu 15-18.10.2019, dvorana 9, štand 9102 i upoznajte se s našim proizvodima, uključujući i novitetima poput sustava za udaljeni nadzor liftova, "Destination Control" upravljanja, upravljačkih i pozivnih panela od drva, koriana i stakla. Prvi puta Vam prezentiramo dizalo u radu sa malom jamom i malim nadvišenjem s najvećim stupnjem iskorištenja voznog okna prikladno za modernizacije i ugradnju u postojeće zgrade.
 

MLC & WECO partnerstvo

Nakon uspješne suradnje u prethodnom razdoblju MLC i WECO napravili su novi zajednički korak te je MLC postao autorizirani WECO partner u Hrvatskoj. WECO je prvenstveno poznat kao najveći svjetski proizvođač svjetlosnih zavjesa za dizala, ali također raspolaže i širokom paletom LED proizvoda za dizala.
 

Interlift 2017 - Hvala na posjeti

Na Interlift sajmu izložili smo naše nove proizvode i tehnička rješenja: sustav za upravljanje dizalima usklađen s novim normama EN81-20/50, sustav za udaljeni nadzor dizala putem interneta, Destination Control sustav upravljanja i online upitnik za konfiguriranje električnog paketa dizala.
 

Alarmni uređaj za hitne pozive

Alarmni uređaj omogućuje govornu vezu između kabine dizala i servisnog centra putem GSM-a u slučaju zastoja dizala kod kojeg je putnik ostao zaglavljen u kabini. Omogućena je i govorna veza između strojarnice i kabine dizala, kao i s govornog uređaja u jami voznog okna ili na krovu kabine.
 

Destination Control

Efikasno rješenje za optimiranje vremena čekanja+putovanja i potrošnje energije, smanjenje gužvi u dizalima, smanjenje broja stanica po vožnji te osiguranje bolje organizacije putnika u glavnoj stanici za vrijeme jutarnjeg punjenja zgrade.